/home/customer/www/palaulomirador.com/public_html/wp-content/themes/palaulomirador-child/header.php - 144 get: Array
(
)

Opinions

Què pensen els nostres nuvis?

Testimonis de parelles que han celebrat el seu casament amb nosaltres.

Jose Luis i Miriam · es van casar el 23/10/2021

⋆⋆⋆⋆⋆

Regne de somni

No es pot demanar més en el dia més màgic de la teva vida, l’entorn és espectacular situat en el cor de Torroella de Montgrí. En entrar, immediatament t’adones del caràcter i la història del lloc perfectament conservat, el palau, els jardins i tota la seva decoració. El menjar i el tracte són de 10, des del primer moment et fan sentir d’una forma superespecial; a més, tant la Dunia com la Sonia fan tot el possible perquè aquest dia sigui com sempre l’has somiat, estant obertes a qualsevol suggeriment perquè aquest dia sigui com tu vols que sigui. També cal recalcar el treball de la wedding planner, la Sonia, que en aquest dia de tants nervis està pendent de tot a cada moment perquè no t’hagis de preocupar per res i et centris només a gaudir d’aquest dia tan màgic amb els teus sers estimats. El menjar és espectacular, els nostres convidats van quedar encantats tant amb el menjar com amb el servei i l’entorn. Sens dubte el recomanem al 100%. Gràcies a tot l’equip de Palau El Mirador per fer aquest dia inoblidable!

Luisa i Jose · es van casar el 16/09/2021

⋆⋆⋆⋆⋆

Les meves grans noces!

Bonic lloc amb espectacular encant. Les noces va sortir molt bé, i recomano el lloc. El preu una cosa disparada, però el personal del servei ha estat perfecte. Sobretot, la maître.

Silvia i Bruno · es van casar el 11/09/2021

⋆⋆⋆⋆⋆

Meravellós

Tot va ser genial! El personal, el lloc, el menjar… No podríem demanar res millor.

Joan i Elisa · es van casar el 01/08/2021

⋆⋆⋆⋆⋆

Meravellós

Un lloc preciós amb un personal meravellós i amb gran professionalitat. Una meravella.

Irina i Carles · es van casar el 23/07/2021

⋆⋆⋆⋆⋆

El palau on els somnis es fan realitat

El millor entorn on viure el dia més màgic i especial de les nostres vides. Agraïm infinitament el treball de la incansable Sònia que et dona la tranquil·litat que tant necessites aquell dia. La quantitat i la qualitat del menjar és excel·lent, tots els convidats van quedar encantats. Vivim un dia increïble malgrat el Covid i les restriccions. Gràcies a totes les facilitats que ens van posar des del palau. 100% recomanable.

David i Guillermo · es van casar el 26/06/2021

⋆⋆⋆⋆⋆

Somni fet realitat

No tinc paraules per a dir el bé que va ser el nostre dia… Moments que vam tenir temps enrere del gran dia que estava per arribar: nervis, ploreres, riures, però el millor és que per fi va arrivar el dia i sobretot pel gran servei i professionalitat que tenen en el Palau, especialment per la Sonia Wedding planner i la Dunia comercial. En tot moment van estar per nosaltres, no ens va faltar cap detall, així que si vols sentir-te com en un casament de somni, emoció i alegria no dubtis a posar-te en contacte amb ellas, que segur que el teu gran dia el podràs gaudir amb la teva mitja taronja en el millor entorn del Empordà.

Soraya i Toni · es van casar el 29/05/2021

⋆⋆⋆⋆⋆

Immillorable

Ens vam casar el 29 de maig de 2021, i va ser un dia immillorable. Tota l’organització per part de la Dúnia i el seu equip va ser estupenda. Tots els comentaris que ens han arribat dels convidats són boníssims. Tant l’aperitiu com el banquet van ser abundants i de qualitat. L’entorn molt cuidat i el servei atent i correcte. ¡Tornaríem a casar-nos allà sense cap tipus de dubtes! Estem molt contents i agraïts!

Oriol i Agostina · es van casar el 28/05/2021

⋆⋆⋆⋆⋆

Un dia inoblidable

Una cerimònia bella, un dia que tots recordaran, va ser preciós. El servei, atent en tot moment, i la Dúnia, la wedding planner, pendent de nosaltres per al que fes falta. El lloc és un encant, i el menjar riquíssim. No podem demanar més, va ser el dia somiat, i fins i tot més! Ho van viure amb nosaltres, i això ho va fer superespecial. Gràcies, gràcies, i gràcies infinites al equipàs del Palau El Mirador.

Dunia GC · es va casar el 12/09/2020

⋆⋆⋆⋆⋆

100% recomanable

Va ser tot un encert fer-lo allí, amb tot el seu equip. Amb això del *Covid, la incertesa era enorme, i Sonia, la wedding planner (és un 10), ens anava responent als nostres dubtes, ens informava, etc. Ens han permès seguir endavant amb les nostres noces, malgrat haver de reduir convidats, i de 10! Va ser el dia més increïble de les nostres vides.

Laura Castells · es va casar el 06/09/2020

⋆⋆⋆⋆⋆

Espectacular

La paraula és espectacular! Tot de 10, el servei, el menjar, la humanitat… Especialment Sònia, ens ha ajudat tant que no trobem les paraules per a agrair-li-ho, gràcies a ella tot va ser molt fàcil, ens ha ajudat tant durant tot el procés… La trobarem a faltar ara! Tant nosaltres com tots els convidats hem quedat encantats amb aquest dia!

https://www.palaulomirador.com/ .