Opinions

Què pensen els nostres nuvis?

Testimonis de parelles que han celebrat el seu casament amb nosaltres.

Núria Buil Bruna · es va casar el 05/10/2019

⋆⋆⋆⋆⋆

Gràcies, gràcies i gràcies!

Des del primer contacte per telèfon fins al dia de les noces tot va ser tan fàcil i màgic gràcies a Dunia, Sonia, Ramón i tot l’equip del Palau el Mirador! Organitzem les noces des d’Anglaterra on vivim, però en cap moment la distància física va ser un problema gràcies a que sempre hi havia algú disponible a l’altre costat del whatsapp quan ens sortia algun dubte.

Dunia GC · es va casar el 12/09/2020

⋆⋆⋆⋆⋆

100% recomanable

Va ser tot un encert fer-lo allí, amb tot el seu equip. Amb això del *Covid, la incertesa era enorme, i Sonia, la wedding planner (és un 10), ens anava responent als nostres dubtes, ens informava, etc. Ens han permès seguir endavant amb les nostres noces, malgrat haver de reduir convidats, i de 10! Va ser el dia més increïble de les nostres vides.

Laura Castells · es va casar el 06/09/2020

⋆⋆⋆⋆⋆

Espectacular

La paraula és espectacular! Tot de 10, el servei, el menjar, la humanitat… Especialment Sònia, ens ha ajudat tant que no trobem les paraules per a agrair-li-ho, gràcies a ella tot va ser molt fàcil, ens ha ajudat tant durant tot el procés… La trobarem a faltar ara! Tant nosaltres com tots els convidats hem quedat encantats amb aquest dia!

Anna Dep · es va casar el 07/03/2020

⋆⋆⋆⋆⋆

Espectacular

Des del primer moment ens sentim ben atesos, i ens van ajudar moltíssim a l’hora d’organitzar les nostres noces. Tenen gran varietat de propostes, perquè el gran dia sigui personalitzat al detall. Nosaltres quedem encantats, i els convidats encara ens feliciten pel lloc, i sobretot pel seu menjar!

Oriol R · es va casar el 28/05/2021

⋆⋆⋆⋆⋆

Un dia inoblidable

Una cerimònia bella, un dia que tots recordaran, va ser preciós. El servei, atent en tot moment, i la Dúnia, la wedding planner, pendent de nosaltres per al que fes falta. El lloc és un encant, i el menjar riquíssim. No podem demanar més, va ser el dia somiat, i fins i tot més! Ho van viure amb nosaltres, i això ho va fer superespecial. Gràcies, gràcies, i gràcies infinites al equipàs del Palau El Mirador.

Soraya H. · es va casar el 29/05/2021

⋆⋆⋆⋆⋆

Immillorable

Ens vam casar el 29 de maig de 2021, i va ser un dia immillorable. Tota l’organització per part de la Dúnia i el seu equip va ser estupenda. Tots els comentaris que ens han arribat dels convidats són boníssims. Tant l’aperitiu com el banquet van ser abundants i de qualitat. L’entorn molt cuidat i el servei atent i correcte. ¡Tornaríem a casar-nos allà sense cap tipus de dubtes! Estem molt contents i agraïts!